9 tommer tunge kuglebungee ledninger

Kraftig kuglestangsnor Hurtig levering Producent, høj kvalitet

Produktdetaljer


9 tommer tunge kugle bungee ledninger

Elastic Bungee Cord Ball Loop, ideel til, men ikke begrænset til, at sikre presenninger til markedsstalrammer uden behov for markedsklodser. Også et populært produkt for DIY-entusiaster, bådsejere, campister og campingvogne.

Bungee-kuglebånd er ideelle til hurtigt at sikre presenninger, markiser og dæksler. Fremstillet ved hjælp af bungee-ledning (også kendt som chok-ledning), en elastisk ledning lavet af en eller flere gummistrenge, der danner en kerne, dækket af en polypropylenhylster. Bungee-kuglebånd bruges til at sikre genstande uden at binde knuder. Bungee-kuglebånd er i stand til 100% forlængelse.

320

Beskrivelse:4 mm / 5mm kugle bungee ledninger
Diameter:4mm / 5mm
Længde:6inch / 9inch
Materiale:udvendigt pp garn + inde i gummitråd / latextråd
Farve:sort, rød, grøn, blå

Bemærk - advarsel: Vær forsigtig, når du strækker og / eller frigiver ledningen. Hold øjne, ansigt, ubeskyttede dele af kroppen& børn ud af enhver rebound-sti. Beskyttelsesbriller anbefales, når du installerer et elastisk produkt, ukontrolleret frigivelse kan forårsage personskade. Brug ikke til personlig begrænsning, løft eller bugsering. Kontroller regelmæssigt ledningen for tegn på slitage eller skader, især når de strækkes mere end 25% af den ustrakte længde.


Vores fabrik

201901110848502258843

Levering

photobank

Ofte stillede spørgsmål

12345

Hvis du er interesseret i vores 9 tommer tunge kuglestrengkabler, er du velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukter med vores fabrik. Kendt som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi altid til din tjeneste. Og den billige pris og den tilfredsstillende service er til rådighed,
Hot Tags: 9 tommer tunge kugle bungee ledninger, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, købe, billig
Undersøgelse

Du kan også lide