Elastiske bungee ledninger i god kvalitet

Beskrivelse: Elastiske bungee-snore i god kvalitet lavet af gummi og latex af høj kvalitet, høj styrke, god ydeevne ved belastning og kraftbæring, robust og holdbar. Elastiske bungee-snore i god kvalitet er blevet UV-behandlet for at give ekstra beskyttelse mod de barske solstråler og for at sikre ...

Produktdetaljer

Beskrivelse:

Elastiske bungee ledninger i god kvalitetlavet af gummi og latex af høj kvalitet, høj styrke, god ydeevne i belastning og kraftbæring, robust og holdbar.

Elastiske bungee-snore i god kvalitet er blevet UV-behandlet for at give ekstra beskyttelse mod solens barske stråler og for at sikre, at latexkernen forbliver afskærmet.

Begge de to ender, der er udstyret med krog, kan holdes i korrekt position og fastgøres på ankerpunktet, anti-korrosion og rust. Vundet' t bøjet eller ude af form ved normal brug, meget mere sikkert.

Perfekt længde til en lang række applikationer.

Velegnet til indbinding af varer, udendørs udstyr, kanotilbehør, hus osv. Tagrakke, trailere, jordplader, presenning, både, campingvogne og mange andre generelle anvendelser.

5 (74)


Vores værksted:

201812201551248770014

Vores forsendelse:

201808081145207816218

FAQ:

201808081145441626181

Hvis du er interesseret i vores elastiske bungekabler af god kvalitet, er du velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukter med vores fabrik. Kendt som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi altid til din tjeneste. Og den billige pris og den tilfredsstillende service er til rådighed,
Hot Tags: elastisk bungee ledninger af god kvalitet, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, købe, billig
Undersøgelse

You Might Also Like