Bungee Cord leverandør

Producent bungee ledning Hurtig levering Høj kvalitet Tilpasset emballage Tilpasset længde

Produktdetaljer

Bungee-ledningen er lavet af en eller flere tråde af elastisk materiale, normalt gummi, bundet sammen af ​​et stofdæksel. Det bruges ofte som en fastgørelsesanordning til bagage eller udstyr, der transporteres uden for køretøjet.

Hvad er gummi

Gummi. Yderligere to begivenheder kom derefter i spil i udviklingen af ​​bungekabler, franskmanden Charles Moore de la Cardamine udviklede brugen af ​​gummi i 1845 (ved hjælp af træssæbe). Og i 1922 patenterede engelskmanden Stephen Perry en ny opfindelse: gummibånd.

Stødkabel, almindeligvis kendt som bungee-ledning, fås i forskellige diametre, der spænder fra 1/8 tommer med en trækstyrke på 100 pund til 1/2 tommer med attenil styrke 450 pund. Vores chokledning består af en højkvalitets gummifiberkerne og en ydre kappe af nylon og polyester.

xiangle1-1

xiangle1-2

xiangle1-3xiangle1-4xiangle1-5

Produktfordel

1,60 kg stærkekapacitet, op til 2 gange stærkere end standard bungee ledninger


2. Dobbelt-end kroge har 3,5 mm stålkerne& plastbelægning


3. Dobbelt flettet ledning, inde i Latex& gummi, uden for PP-garn


4.Udvid til 50% af dens længde


5. Belagte stålkroge og ekstra brede krokåbninger


Ekstra brede krogåbninger giver pasform og ydeevne


Uanset om du er i dit hus, bil, SUV, lastbil, minivan eller på din motorcykel, ATV eller cykel Høj kvalitet 24 Stykke Bungee-ledningssæt imødekommer dine rejse- og lastopbevaringsbehov;


Bungee-ledninger er nyttige på vejen, på arbejdet og hjemme - Fastgør dit campingudstyr til dit tagstativ - Hold den ekstra motorcykelhjelm på plads, mens du kører - Organiser alle disse løse netledninger på kontoret - Opret en provisorisk tøjlinie på et øjeblik - Hold skraldespanden låg i din have på en blæsende dag - Mulighederne er ubegrænsede;


Bungee-ledninger er lavet af premium-materialer og er designet med dine behov i tankerne - Lavet med gummi og latex, hvilket gør dem dobbelt så stærke som almindelige gummi-bungee-ledninger - ledningskroge er dækket med UV-resistent plast for at øge produktets levetid og beskytte dine personlige ejendele fra uønskede ridser.

工厂图

打包图

Hot Tags: Bungee Cord leverandør, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, købe, billig
Undersøgelse

You Might Also Like