Selections 32 dele høj kvalitet bungee ledningssæt

Vores ultimative alt-i-en bungeesnorsæt sikrer, at du altid har en bungee til rådighed, når du har brug for det. Dette essentielle sæt med 32 dele inkluderer bungeesnore i høj kvalitet, der er lavet med en blanding af gummi og latex, der leverer dobbelt så meget styrke som gummi alene. Dobbelt styrke UV-belægning ...

Produktdetaljer

Vores ultimative alt-i-en bungeesnorsæt sikrer, at du altid har en bungee til rådighed, når du har brug for det.


Dette essentielle sæt med 32 dele inkluderer bungeesnore i høj kvalitet, der er lavet med en blanding af gummi og latex, der leverer dobbelt så meget styrke som gummi alene. Dobbelt styrke UV-belægning hjælper også med at reducere ledningstræthed og beskytte ledningerne mod at degenerere, når de bruges udendørs.


Bungeesnorene inkluderer ikke ridsekroge, der har en stålkerne med en hårdplastbelægning. Dette hjælper med at undgå skader og ridser på udpegede ankerpunkter.


Udover 14 bungeestropper inkluderer sættet 6 minikabler, 4 bånd med baldakiner, 4 snapkroge og 2 presenningsclips for at sikre et bunddæk, bilafdækning eller presenning.


Dette sæt væsentlige genstande findes i en praktisk lynlåspose, når det er let at transportere og opbevare i din bilbagagerum, skur eller garage.


Selections 32-delt bungeesæt inkluderer:


- 6 x 18" x 8mm ledninger i orange

- 4 x 24" x 8 mm ledninger i rødt

- 2 x 32" x 8 mm ledninger i gul

- 2 x 40" x 8 mm ledninger i blåt

- 6 x 102 minikabler i sort

- 4 x baldakinebånd i sort

- 4 x snap kroge i rødt

- 2 x tarclips i sort

1 x bagagenet i sort

1 x bæretaske i sort


* Essentielt 32-delt bungeesnor-sæt


* Handy opbevaringsetui med lynlås


* Til brug derhjemme eller på rejse


2


Hvis du er interesseret i vores valg af 32 dele høj kvalitet bungee ledningssæt, velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukter med vores fabrik. Vi er altid kendt for at være en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina. Og den billige pris og tilfredsstillende service er tilgængelige,
Hot Tags: valg 32 dele høj kvalitet bungee ledningssæt, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, køb, billig
Undersøgelse

You Might Also Like