2 tommer binde stropper til cargo control

Uanset om du har brug for laststyring, trailer slips nedture, ATV og motorcykel stropper, eller bare stropper til river rafting, Vores stropper har den perfekte løsning - metal cam polyester stropper. Den mest almindelige brug for cam stropper er en rem, der anvendes til at binde eller sikre tunge byrder, typisk på trailere eller i...

Produktdetaljer

Uanset om du har brug for laststyring, trailer slips nedture, ATV og motorcykel stropper, eller bare stropper til river rafting, Vores stropper har den perfekte løsning - metal cam polyester stropper. Den mest almindelige brug for cam stropper er en rem, der bruges til at binde eller sikre tunge byrder, typisk på trailere eller i sengen af lastbiler. Cam spænde stropper kan betragtes som "gaffatape" af remmen verden, men de har begrænsninger. En rem er kun så stærk som dens svageste led.


Metal Cam Polyester Straps har de samme egenskaber og egenskaber som mønstret polyester. Vores polyester gjord er også sublimeret, men er sublimeret i solide farver. Polyester har alle fordelene ved Flat Nylon, høj brudstyrke, høj slidstyrke, blød, glat og skinnende. Det har også fordelene ved polypropylen, lav vandabsorption, høj UV-beskyttelse, og det er også meldug og rådresistent.


Cam Stropper lavet med tung vægt polypropylen gjord er egnet til medium told udendørs applikationer. Sværvægtspoylen gjorde har fremragende UV-beskyttelse og absorberer ikke vand hurtigt, hvilket giver det bedre modstandsdygtig over for meldug og råddenskab. Polypropylen har dog ikke god slidstyrke, så det anbefales ikke til brug mod ru kanter.

Cam Straps lavet med letvægts polypropylen gjord er ideelle til udendørs let brug. Andre end at bryde styrke og gjorden tykkelse, de har de samme egenskaber som sværvægter polypropylen gjord.

1 (331)


Hvis du er interesseret i vores 2 tommer binde stropper til fragt kontrol, velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukter med vores fabrik. Kendt som en af de førende producenter og leverandører i Kina, er vi altid til din tjeneste. Og den billige pris og tilfredsstillende service er til rådighed,
Hot Tags: 2 tommer binde stropper til fragt kontrol, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, købe, billige
Undersøgelse

You Might Also Like