Cam Spænde rem til kajak

Cam Spænde stropp til kajak Brug af stropper designet specielt til at binde kajakker på biler gør det nemmere og sikrere at binde din kajak ned. Remme med knastespænder giver dig mulighed for at stramme din kajak til dit tagstativ uden at stramme den for meget og muligvis skade den. Brugt til at sikre ...

Produktdetaljer

Cam Spænde rem til Kayak


Brug af stropper designet specifikt til at binde kajakker på biler vil gøre det lettere og sikrere at binde din kajak ned. Remme med knastespænder giver dig mulighed for at stramme din kajak til dit tagstativ uden at stramme den for meget og muligvis skade den.

518-2

微信图片_20190328094414

Bruges til at sikre Surfboards SUP kanoer og kajakker

Ekstra polstring under knastlåsen for at forhindre ridser på maling

542

Funktioner:

Høj kvalitet

Surfboard Rack Tie Down stropper

Bindestropperne har et anodiseret knastespænde og spændepuder for at beskytte dit bord.

Bruges til at sikre Surfboards SUP kanoer og kajakker

Med stroppen i zinklegering i den ene ende er stroppen lavet af kraftig 1 ”polyesterbånd. Disse UV-blokerende stropper anvender tryk jævnt over din kano eller kajakskrog uden risikoen for for meget drejning og skade dit fartøj.

Disse polstrede Cam Buckle Tie Down stropper er løsningen til alle dine stroppebehov. Uanset om du' fastgør kajakker til et tagstativ eller skaber et opbevaringssystem i din garage, har disse stropper dig dækket. Disse cam stropper fås i flere farver, så organisationen er en spids. Nylonbåndspolstret på knastespændet beskytter mod skrammer, ridser og huler, der kan forekomme med et synligt spænde. Puden på 2 tommer fordobles, svejses og sys på stroppen, så den altid er på plads. Du' vil altid have en knastestrop eller to praktisk i dit køretøj og din garage.

516-2

Levering og tjenester

photobank

Vores fabrik

201901110848502258843

Ofte stillede spørgsmål

12345


Hot Tags: cam spænde stropp til kajak, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, købe, billig
Undersøgelse

You Might Also Like