Motorcykel Tie Downs

Motorcykelforbindelser, systemer og tilbehør fås i en lang række forskellige stilarter og størrelser, der passer til næsten enhver form for motorcykel.

Produktdetaljer

Motorcykelbindebånd :

Motorcykelbindestropper er generelt konstrueret af 1 ”100% polyestergarn med høj holdbarhed og har enten s-kroge eller s-kroge med holder i hver ende for at fastgøre remmen til et ankerpunkt eller -spor på din lastbil eller trailer. Motorcykelbindestropper kan bruge ratchet stropper eller cam spænde stropper til at stramme stropperne og skabe et stærkt motorcykel hold nede. Motorcykelforbindelser er garantien for sikker rejse.


Motorcykelbindestifter kan fastgøres til rammen af ​​motorcyklen ved at lukke den dobbelte øjenrem over et stabilt ankerpunkt på motorcyklen. Binding på to punkter på fronten og et på hver side er tilstrækkelig til de fleste snavscykler og små gade-motorcykler. En person kan sikre en motorcykel i en trailer alene med et motorcykelbindesystem og e-spor installeret i traileren. Det er meget praktisk at bruge.

motorcycle tie downs

motorcycle tie downs


Anvendelse:

motorcycle tie downs

Vores workshop:

motorcycle tie downs

Vores forsendelse:

motorcycle tie downs

FAQ:


Hvis du er interesseret i vores motorcykelforbindelser, er du velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukter med vores fabrik. Kendt som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi altid til din tjeneste. Og den billige pris og den tilfredsstillende service er til rådighed,
Hot Tags: motorcykel tie downs, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, købe, billig
Undersøgelse

You Might Also Like