Nye farverige 1 tommer cam spænde surring stropper

Produktbeskrivelse Surfbrætstropper / kajakremme er den bedste bilspænderem på Amazon! De justerbare stropper, lastbånd er perfekte til at sikre små og mellemstore laster på dine køretøjer, hvis du ikke kan bruge' ikke bruge lange skraldebånd, små skraldebånd, tunge løftestropper ...

Produktdetaljer

Produkt beskrivelse


Surfbrædestropper / kajakremme er den bedste bilspænderem til metal på Amazon!


De justerbare stropper, lastbåndene er perfekte til at sikre små og mellemstore laster på dine køretøjer, hvis du ikke kan bruge lange skralde stropper, små skralde stropper, tunge løftestropper eller bånd stropper.


Disse tunge stropper - bevægelige stropper er gode til fastgørelse af en kasse, hjemmemøbler, tasker, sæk, ski, udendørs sportsudstyr, sup surfbræt fastgørelsesbånd, bådtrailer stropper. Tykke polyesterstropsbånd med metalspænde spænder sikkert din bagage, lastetaske.


Bindestroppen har en enkel installation i modsætning til andre belastningsstropper, brede stropper, låsestropper eller tagbøjler.


Beskyt din last under transport med denne bilstropper / bindestropper! Ingen krog, klip eller bælter er nødvendige, når du bruger denne bundet rem - justerbar rem.


ADVARSEL: Overskrid ikke arbejdsbelastningsgrænsen på 250 kg for denne spænde / stropper. Kontroller belastningen og hver bærestrop før og under din vej.

IMG_6995

250kgs


Hvis du er interesseret i vores nye farverige 1-tommers spænderemme, er du velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukter med vores fabrik. Vi er altid kendt for at være en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina. Og den billige pris og tilfredsstillende service er tilgængelige,
Hot Tags: nye farverige 1 tommer kamspænde surringsbånd, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, køb, billig
Undersøgelse

You Might Also Like