Skralde binde kajak

Skralde binde kajak den nemmeste måde at binde din kajak på din bil er med cam stropper. Du behøver ikke at kende nogen særlige knob. Sørg for at din kajak er centreret og agter mellem sprosser på din bil og kører parallelt med bilen. Tage en cam rem og Placer lukkebeslaget så...

Produktdetaljer

IMG_5649_副本

Skralde binde kajak

Den nemmeste måde at binde din kajak på din bil er med cam stropper. Du behøver ikke at kende nogen særlige knob.

  1. Sørg for at din kajak er centreret og agter mellem sprosser på din bil og kører parallelt med bilen.

  2. Tage en cam rem og Placer lukkebeslaget, så det hviler på siden af kajakken et par inches over og ved siden af en af sprosser. Kaste anden enden af bæltet over din kajak.

  3. Gå om på anden siden af dit køretøj, få fat i enden af remmen og sløjfe det nedenunder overliggeren derefter kaste det tilbage over din båd. Sørg for, at remmen er på indersiden af hvor overliggeren tillægger køretøjet. Dette vil forhindre gjorden i at glide ud i slutningen af overliggeren.

  4. Gå rundt på den første side igen og loop i slutningen af remmen under overliggeren derefter op i cam spænde og cinch det ned. Igen, Sørg for at remmen er på indersiden af hvor overliggeren tillægger køretøjet.

  5. Gentag med anden rem på andre overliggeren.

  6. Stramme begge stropper indtil LUN, men ikke overtight. For meget spænding kan deformere plast skrog og knæk glasfiber.

  7. Binde off de løse ender af stropper lige under cam spænder, så binde enhver resterende slæk til sprosser. Dette sikkerhedskopierer cam spænder og forhindrer sløje flagrende rundt, mens du kører.

  8. Gribe fat i hver ende af kajakken og ryst den fra side til side for at sikre det er sikker.448

Slips-ned stropper lad du sikker fragt til bilens tagbagagebærer.

Specifikation:

Catch

Ved hjælp af stropper designet specielt til binde ned kajakker på biler vil gøre binde ned din kajak, lettere og sikrere. Stropper med cam spænder vil lade du stramme din kajak på din lastholder uden over stramning det og potentielt skadelige det.

445

Vores fabrik

412203556949784303_副本

Vores service

photobank

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

12345


Undersøgelse