Tie Downs Cam Spænde rustfrit stål stropper

Vores båndstropper til kamspænde i rustfrit stålrem, hvad enten du har brug for laststyring, slæbebiler til trailere, ATV og motorcykelstropper eller bare stropper til rafting, vores har den perfekte løsning til dine Metal Cam Strap behov. Den mest almindelige anvendelse til kamstropper er en stropp, der bruges til at binde eller fastgøre ...

Produktdetaljer

Vores båndstropper til kamspænde i rustfrit stålrem, hvad enten du har brug for laststyring, slæbebiler til trailere, ATV og motorcykelstropper eller bare stropper til rafting, vores har den perfekte løsning til dine Metal Cam Strap behov. Den mest almindelige anvendelse til kamstropper er en stropp, der bruges til at binde eller fastgøre tunge belastninger, typisk på trailere eller i sengen af ​​lastbiler.

1 tomme har en brudstyrke på 350 kg, så en sikker arbejdsbelastning er 300 pund. Du skal også overveje din hardware og syning. Du skal også beregne din sikre arbejdsbelastning for dine spænder og din syning. Hvis du er i tvivl, skal du købe 1 stropp og teste den til din applikation.

Husk egenskaberne ved de forskellige typer bånd, når du bestiller stropper.

Rustfrit stål kamstropper lavet med tungvægt af polypropylenbånd er velegnede til medium brug udendørs brug. Tungvægt af polypropylen har fremragende UV-beskyttelse og absorberer ikke vand hurtigt, hvilket giver den bedre beskyttelse mod skimmel og råd. Polypropylen har dog ikke god slidbestandighed, så det anbefales ikke at bruges mod ru kanter.

Rustfrit stål kam stropper lavet med let polypropylen webbing er ideelt egnet til udendørs let brug. Bortset fra brudstyrke og båndtykkelse har de de samme egenskaber som tungvægt af polypropylen.

1 (441)

25mm 350kg 不锈钢压扣

Vores værksted:

201812201551248770014

Vores forsendelse:

201808081145207816218

FAQ:

201808081145441626181

Hvis du er interesseret i vores bindestrop kamspænde rustfrit stål stropper, velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukter med vores fabrik. Kendt som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi altid til din tjeneste. Og den billige pris og den tilfredsstillende service er til rådighed,
Hot Tags: binde ned kam spænde rustfrit stål stropper, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, købe, billig
Undersøgelse

You Might Also Like