4 mm Eastic Cargo Net Provider

Vores 4 mm østiske godsnetmaterialer kan opdeles i tre typer, latex, høj gummi og almindelige gummimaterialer. I henhold til de forskellige materialer er levetiden også forskellig. Blandt dem er latexmaterialet det bedste. Vores lastnet er udstyret med 6 stålkroge, der gør ...

Produktdetaljer

Vores4mm østiske fragtnetmaterialer kan opdeles i tre typer, latex, høj gummi og almindelige gummimaterialer. I henhold til de forskellige materialer er levetiden også forskellig. Blandt dem er latexmaterialet det bedste.

Vores lastnet er udstyret med 6 stålkroge, hvilket gør lasten meget praktisk at bruge. Den mest almindelige metode er at bruge bagsiden af ​​motorcyklen til at fastsætte lasten. Krogen kan stramme fast lasten og forhindre, at lasten kører. Slip, lad dig få en behagelig rejse.

IMG_4099

Diameter:4mm
Materiale:Latex, høj gummi, fælles gummi.
Prøve:Velkommen, vi kan levere gratis prøve til dig for at bekræfte vores kvalitet, men forsendelsesfragt bliver opkrævet af dig.
Krog:6 stk kroge
Størrelse:

33cm * 33cm

Leveringstid:30 dage efter modtaget deponering.


Vores hold:

4

Vores værksted:

6D(LZ4SKEDH)C4S05%%))BJ

Vores forsendelse:

201808081145207816218

FAQ:

201808081145441626181

Hvis du er interesseret i vores 4 mm østiske fragtleverandør, er du velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukter med vores fabrik. Kendt som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi altid til din tjeneste. Og den billige pris og den tilfredsstillende service er til rådighed,
Hot Tags: 4mm østisk fragtleverandør, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, købe, billig
Undersøgelse

You Might Also Like