Hjem > Nyheder > Indhold

Forholdsregler ved brug af fleksibel stroppe

Apr 13, 2017

1, før hver brug, skal du straks kontrollere stroppen for at sikre, at specifikationerne er i overensstemmelse. Ubekræftet eller defekt, vil blive afbrudt. Skal sendes til kompetente personer til at inspicere, ikke at reparere sig selv, bør altid følge leverandørens anbefalinger.

2, skal den fleksible rem undersøges inden hver brug. Kontroller, om båndets overflade er tværgående, fra skrabe eller skåret, kanter, bløde ringe og endedele er beskadiget for at bekræfte, at slingens gode side kan udføres. Skal vedtage den korrekte metode koefficient, kan ikke overbelaste.

3, løftingen af emnet skal være glat overflade, ingen skarpe hjørner, burrs og kanter, abrikos bør bruge den specielle jakke og beskyttelsesvinklen. Ved brug af en blød ring, der direkte hænger, overstiger dens understøtningsdiameter ikke længden på 1/3 af den bløde ring, hvis båndbredden er større end 75 mm, bør den ikke direkte forbinde soft ring og hook-ring-forbindelsen, hvis båndbredden Er mindre end 75 mm, kan bruge den bløde ring direkte forbundet med hook-and-ring suspension, men krumningsradius krumningsradius må ikke være mindre end 0,75 båndbredde.

4, bør ikke koncentrere sig om brugen af ubeskyttet bindeknopløftningsmetode. Den bløde ring må ikke forbindes med en hvilken som helst enhed, der kan beskadige den, og løfteanordningen, der er forbundet med blødringen, skal være glat uden skarpe kanter, og dens dimensioner og former må ikke revet fra hinanden eller overbelastes med båndet .

5, i mobilstroppen og lasten, må båndet ikke trække overalt, for at beskadige båndets overflade. Ikke i slips eller vrid i kranens tilstand. Slynge er forbudt i længere tid hængende last. Undgå stød eller vibrerende belastninger.