Hjem > Nyheder > Indhold

Produktionsteknologi af hejsebælte

Apr 13, 2017

1, kæde sortering ① i henhold til tonnagekravene i ordren for at bestemme antallet af tyndlinje (silke) udstyr til hele stativet. ② henholdsvis Fjern det samlede antal rødder gennem hullerne ind i porslinsøjlerne, rundt i kraftcirklen, vil altid være roten til antallet af Lacy henholdsvis i partier i Reed, Reed, efterbehandling. ③ i hele processen, fandt, at oliediameter og ikke specifikationer for tykkelsen af linjen bør afbrydes straks, fænomenet brudte diameter, fra akslen skal være fundet ud af tråd, bør ikke erstattes af vikling. ④ hejsebælte skal nøje følge driftsprocedurerne, gøre samvittighedsprøven selvtest og foretage selvtestregistreringen. ⑤ Den gode vævningsaksel er placeret til den angivne position for at vente på ordren.

2, iført warp strikning vævning aksel til vævsstativ på akslen, fjerne det samlede antal warp rødder, i henhold til processen med separat levering til den faste amplitude, førte til brun boks, iført i reed vævning. ② første Test maskine, for at stabilisere det normale efter vævning af den brudte op til den ødelagte skud, når stop straks behandling. ③ strengt i henhold til driftsprocedurerne, samvittighedsfuldt gøre selvtest og rekord. ④ Ifølge produktet skal du fjerne den zone, der skal kontrolleres.

3, syning ① slid og syning, brug scrap test maskine kontrol linje spor som tryk fødderne til at opfylde kravene. ② hejsebælte I henhold til længden af tilførselsbrudt bælte er bruddet fladt. ③ i henhold til proceskravene. ④ sutur i begyndelsen og slutningen af alle skal have en 25 mm "bagsøm" i 100 mm suturlængden, der får lov til at få en defekt (som f.eks. Sømløsning) søm, afbrydelse osv., Hver defekt kan syes til Kompensere, ring fleksibel stroppe overlap mindst 50mm, sting tæthed, ikke-bærende kapacitet på 8-12-pin / 10cm, lejekapaciteten på 9-15 nål / 10cm eller øge sy nålen tæthed. ⑤ strengt i henhold til driftsprocedurerne, samvittighedsfuldt gøre selvtest og rekord.

4, efterbehandling ① vil sy med en god tråd fjernelse. ② Kontroller, at der ikke er nogen læksøm, opfylder ikke kravene til reparationssømmet, før det opfylder kravene.