Hjem > Nyheder > Indhold

Specifikationer for sikkerhedsspænding til løfteudstyr til bælteudstyr, du ved?

Apr 13, 2017

For det første skal belastningen løftes i størrelse, vægt, form samt ved metoden til hejsning af brugen af den fælles virkning af vejens koefficient for beregning af vederlag Grænsen for arbejdskravene, mens arbejdsmiljøet, typen af belastning skal overvejes. Det er nødvendigt at vælge den rigtige længde af slyngen med tilstrækkelig kapacitet og for at tilfredsstille brugen af vejen, hvis der anvendes flere slynger i forbindelse med løftebelastninger, skal samme slynge vælges; Råmaterialet i en flad slynge kan ikke påvirkes af miljøet eller belastningen. Hvorvidt fastgørelsen eller det bløde hængende øre har brug for, skal nøje overveje slynge med ende og ekstraudstyr og løfteudstyr, der matcher.

2, sikkerhedsbrugen af slynger strengt forbudt. Den umarkede slynge må ikke bruges i slutningen af riggen. Dele på slyngeaggregatet inspiceres med jævne mellemrum i henhold til den samlede del. En forvrænget slynge skal ikke afhjælpes ved hammering. Slynge er forbudt at kaste. Træk ikke vægten ned, eller lad dem rulle på slyngen.

For det tredje skal køb af slynge være professionelle producenter i henhold til nationale standarder for produktion, inspektion, certificering og vedligeholdelse, vedligeholdelseshåndbøger produkter. I produktet skal det naturligvis være vanskeligt at bære vægtens vægt, produktionsnummer, fremstillingsdato, produktionsanlægsnavn og andre tegn. Brugen af enheder skal baseres på specifikationerne og brugen af miljømæssige egenskaber ved etablering af sikre brugsprocedurer og vedligeholdelsessystem.