Hjem > Nyheder > Indhold

Bindestropsråmateriale er højgodkendt polyestergarn, hvorfor vi vælger dette materiale

May 27, 2019

Hvad er polyestergarn med høj styrke?

Polyester High Tenacity Garn bruges til applikationer med høj ydeevne, hvor tæthed er nøglefaktoren. ... Forskellige garn med forskellige kombinationer af fasthed og krympning er lette i en række funktionelle, tekniske og industrielle områder.

Hvad er garnets tencaity?

Materialets fasthed er massespændingen ved brud. Det defineres som den specifikke spænding svarende til den maksimale kraft på en kraft / udvidelseskurve. Den nominelle denier eller tex for garnet eller fiberen er den figur, der anvendes i beregningen; der tages ikke højde for udtynding af prøven, når den forlænges.

Polyester tilbyder enestående blødhed og farveklarhed og er også naturligt plet- og falmebestandig. Selvom polyester ikke er så alsidig som nylon, er Shaw' s tæppebillede resultat for polyester pp anderledes

Polyestermaterialer anvendes meget i tekstilindustrien. Polypropylen har sin største anvendelse som emballagemateriale. Hovedforskellen mellem polyester og polypropylen er, at polyestere kan absorbere en vis mængde vand, mens polypropylen slet ikke absorberer vand. S lavet af polyesterfiber fungerer meget godt. I modsætning til andre fibertyper absorberer polypropylen ikke vand, så det er løsningsfarvet.

412203556949784303_副本