Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad er bindebånd og hvordan man bruger det?

Sep 24, 2019

Remmen, også kendt som lastbindestroppen, er en fast funktion, der bruges til transport, bevægelse, udskiftning eller opbevaring af varer. De har låseegenskaber, ingen forskydning, sikker og pålidelig, letvægt, kompakt betjening og beskyttelse af genstande mod skader. Forskellige kroge til alle typer miljøer. Også kendt som bundter, fastgørelseselementer, fastgørelsesbånd, militære stropper.


Sådan bruges?

(1) Båndprodukterne varmebehandles i forskellige hardwaretilbehør, og professionel testning og enkle driftsmetoder sikrer sikker brug.

(2) Bindebåndet er lavet af højstyrket polyestergarn, som har lav vandabsorption og er egnet til naturlige omgivelser. Den er velegnet til brug ved transport af forskellige genstande med professionelle værktøjer.

(3) Hver rem har en sort stribe, der angiver brudstyrken. Virksomheden kan beslutte, om der skal være sorte striber eller ikke, og hvor mange sorte striber der skal tages i henhold til kundens krav.

(4) Songyi Bundle bruges i vid udstrækning i logistikvirksomheder, militær transport og bundtet gods under togtransport. Den er velegnet til fastgørelse og binding af forskellige genstande for at forhindre løst brug.


Forholdsregler:

1. Brug kun de ubrudte stropper, og etiketten angiver klart evnen.


2. Kan ikke overbelastes.


3. Bind ikke båndet til brug.


4. Når du bruger det, skal du prøve at holde stoffet væk fra skarpe kanter og hjørner mod slitage eller skæring.


5. Undgå at vride og dreje strammeren.


6. Anbring ikke genstande på bindemidlet for at undgå personskade.


7. Brug ikke bindemidlet som justering af lastløft.