Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad er bånd?

May 16, 2019

123

Bindestrop er blevet varmebehandlet i forskellige hardwaretilbehør, og professionel test og enkle betjeningsmetoder sikrer sikker brug.

Bindestrop er lavet af højstyrket polyestergarn, som er absorberende og kan tilpasses det naturlige miljø. Den er velegnet til brug ved transport af forskellige genstande med professionelle værktøjer.

Hver rem har en sort stribe for at indikere brudstyrken. Vi kan beslutte, om vi vil have sorte striber eller ej, og hvor mange sorte striber med kundens&# 39 s krav.

Bindestrop bruges i vid udstrækning til logistikvirksomheder, militær transport og bundtet gods under togtransport. Den er velegnet til fastgørelse, bundtning og forhindring af løsnelse af forskellige genstande.


Spændet på en fastgørelsesrem giver dig mulighed for at stramme remmen og holde stroppen tæt, mens den er i brug. Du kan vælge mellem cam eller ratcheting spænder. Til virkelig tunge applikationer, som f.eks. I vejtransport, bruges et spil til at stramme stropperne ned.

Webbing med en sammenkoblingsanordning bruges til fastgørelse af varer med lastbiler, trailere, paller, kasser og containere. Dette er også kendt som skraldesnøring, skraldebånd, skraldebånd, binder stropper og surring med bånd.


Spændebåndene bruges til fastgørelse af funktioner under transport, bevægelse, forsendelse eller opbevaring af varer. De har låseegenskaber og falder ikke af. De er sikre, pålidelige, lette og nemme at betjene og beskytter genstande mod skader.

Brug en rem fastgjort til stroppen for at stramme stroppen og fastgøre den, når den er i brug. Du kan vælge et kamera eller et skraldespænde. I meget tunge applikationer, f.eks. I trafik, bruges spil til at stramme remmen.

Webbing med vedhæftede filer bruges til at sikre varer gennem lastbiler, trailere, paller, kasser og containere. Dette er også kendt som ratcheting, ratcheting, ratcheting, binding og bånd.