1 tommer endeløs skraldespændebånd

1 tommer uendelig skralderemme med forskellige slags farver. Vi kan også levere prøve til dig for at bekræfte vores kvalitet.

Produktdetaljer

I rækkefølgen af ​​at bruge dine ratchet stropper, træk remmen gennem dornen, og drej derefter ratchet for at stramme den. For at frigøre stroppen skal du trykke på frigørelsesfanen og åbne skralde.


Først skal du fange for at åbne skralden. Frigørelsesfangeren, også kendt som frigørelseshåndtaget, er et mindre håndtag, der frigør ratchetinghåndtaget. Det er placeret i midten af ​​det øverste bevægelige stykke af skralden.


For det andet, træk remmen gennem bunden af ​​skralden. Spalten i bunden af ​​skralden, kendt som "dornen", holder stroppens længde. For at trække remmen, skal du starte fra under skralde og skubbe den op gennem doren. Den gevindstrop skal derefter ligge lige, og længden af ​​den overlapper med den anden stropp på den anden side af skralden.


Sidst,du kan altid stramme den med skralde senere.

88

74

72

Vores værksted:

工厂

Vores forsendelse:

服务

FAQ:

FAQ

Hvis du er interesseret i vores 1 tommer uendelige skrallerem, er du velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukter med vores fabrik. Kendt som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi altid til din tjeneste. Og den billige pris og den tilfredsstillende service er til rådighed,
Hot Tags: 1 tommer uendelig skralderemme, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, købe, billig
Undersøgelse

Du kan også lide