2000 kg Ratchet Strap

2000 kg ratchet stropp er designet til brug på trailere og HGV'er med belastninger op til 2000 kg

Produktdetaljer

Vores 38mm 2000 kg ratchet stropper hjælper med at sikre din last under transport til mellemstore belastninger. Fremstillet med materialer af høj kvalitet og vores 2000 kg ratchet stropper er meget holdbare og holdbare. Det er vigtigt, at dine stropper er i god stand, hvorfor vi kun lagerfører den allerbedste kvalitet af 38 mm skralle stropper i vores butik. Ved siden af ​​denne kollektion bringer vi dig også andre ting, der er nødvendige til sikker og sikker transport, inklusive surringer, belastningsskærme til hjørner og lastbånd til gardiner. Ud over mellemstærk skralde stropper, finder du også tunge og mini stropper, der giver uafbrydelser til alle former for godstransport.

Det er ikke et problem at vælge en bestemt ratchetrem, der er beregnet til dine behov, da du kan vælge mellem det store udvalg af stroppelængder og -størrelser, der kan bruges til forskellige belastninger. Vi tilbyder også deres bindestropper med forskellige styrkeevurderinger. Dette styrkeområde kommer også med forskellige længdeområder, der starter fra 1 meter til 20 meter eller derover.

2000kgs ratchet strap

2000kgs ratchet strap

2000kgs ratchet strap

2000kgs ratchet strap

2000kgs ratchet strap

Vores brug:

2000kgs ratchet strap


Vores forsendelse:

2000kgs ratchet strap


Vores værksted:

2000kgs ratchet strap


FAQ:

2000kgs ratchet strap

Hvis du er interesseret i vores 2000 kg ratchetrem, er du velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukter med vores fabrik. Kendt som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi altid til din tjeneste. Og den billige pris og den tilfredsstillende service er til rådighed,
Hot Tags: 2000 kg ratchet stropp, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, købe, billig
Undersøgelse

You Might Also Like