3/8 tommer ratcheting Quickie rebbinding

BUILT TOUGH: Designet giver dig mulighed for hurtigt og nemt at sikre en bred vifte af belastninger. Hver ROPE RATCHET er lavet super sejt reb, så du kan stole på, at det fungerer som en remskinnehejse, rebtrækker, rebkrog eller rebhejse. Hver ROPE RATCHET er super hård, så du kan stole på, at du tager alle de ...

Produktdetaljer

BUILT TOUGH: Designet giver dig mulighed for hurtigt og nemt at sikre en bred vifte af belastninger. Hver ROPE RATCHET er lavet super sejt reb, så du kan stole på, at det fungerer som en remskinnehejse, rebtrækker, rebkrog eller rebhejse. Hver ROPE RATCHET er super hård, så du kan stole på, at du tager alt det hårde arbejde, du laver. Vægtkapacitet er 113 kg.

SIKKER&forstærker; SIKKER: Din last forbliver sikker, fordi rebet automatisk låses på plads med hvert træk og forbliver låst, indtil du frigør det ved at skubbe den praktiske tommelfingerudløserhåndtag. Leveres med 15' Solid flettet polyester reb.

SIKKER&forstærker; SIKKER: Din last forbliver sikker, fordi rebet automatisk låses på plads med hvert træk og forbliver låst, indtil du frigør det ved at skubbe den praktiske tommelfingerudløserhåndtag.

IMG_5134


Hvis du er interesseret i vores 3/8 tommer ratcheting quickie reb-binding, er du velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukter med vores fabrik. Vi er altid kendt for at være en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina. Og den billige pris og tilfredsstillende service er tilgængelig,
Hot Tags: 3/8 tommer ratcheting quickie reb-binding, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, køb, billig
Undersøgelse

You Might Also Like