ATV-slips Downsmotorcykel binder ned stropper

Ratchet Tie Down-stropper Ratchet Tie Down-stropper er fastgørelseselementer, der hjælper dig med at binde din last med et køretøj. Disse weblignende stropper bruges til at holde lasten nede, og disse er forbundet til fastgørelseshardwaren. Derfor giver disse motorcykel skraldespændinger sikkerhed til fragt ...

Produktdetaljer

Ratchet binder stropper


Ratchet Tie Down Straps er fastgørelsesanordninger, der hjælper dig med at binde din last med et køretøj. Disse weblignende stropper bruges til at holde lasten nede, og disse er forbundet til fastgørelseshardwaren. Derfor giver disse motorcykel skraldeløsninger sikkerhed for last under rejsen. De fleste fastspændingsstropper til motorcykel-skralde passer til næsten alle typer køretøjer. Før du køber en, skal du sørge for at have en klar idé om kategorierne af stropper. Ellers kan du vælge en forkert, der kan forårsage en livstruende ulykke.


Disse 1" bred, 15' lange skralde stropper er lavet af slidstærk sort polyester.


1 GG-kvoten; frigang S kroge i enderne er belagt med vinyl for at undgå at ridse cyklen. Sæt den ene S-krog i et fastgørelsespunkt, og hæng den anden over et stålgaffelrør.


Bind aldrig motorcykler fast ved styret, elektriske ledninger eller aluminium eller på anden måde svage stænger.


Når du tilslutter remmen, skal du dreje båndet for at reducere den støj, der kan komme fra vind, der klapper mod en flad linje ved høj hastighed.


Skralden er en kraftig spænde, der holder stroppen i den spænding, du foretrækker. Pump det, indtil stroppen er i ønsket længde, og fastgør det overskydende bånd ved at binde det sammen.


60

800

52


Hvis du er interesseret i vores atv slips motorcykel bånd, er du velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukter med vores fabrik. Vi er altid kendt for at være en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina. Og den billige pris og tilfredsstillende service er tilgængelige,
Hot Tags: atv slips ned motorcykel bånd, China, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, køb, billig
Undersøgelse

You Might Also Like