Bedste Ratchet Strap Tie Downs

Ratchet stroppebånd er lavet af polyestergarn med høj styrke, som har lav vandabsorption og er velegnet til naturligt miljø. Det er velegnet til brug i transport af forskellige genstande med professionelle værktøjer.

Produktdetaljer

Stramme struktur :


Arbejdsmiljøtemperaturen for spændebåndets bindestropper er -40 ° C ~ +100 ° C, når polypropylen bruges til at binde bæltet, er omgivelsestemperaturen generelt -40 ° C ~ + 80 ° C, det er strengt forbudt til brug i omgivelser med høj temperatur.


Styrken af ​​båndet til spændebåndet vil mindskes, når det udsættes for UV-stråling i lang tid, så bindebåndet bør ikke bruges for længe på steder, hvor UV-stråling er stærk.


Spænderen undgår arbejde i smeltede metaller, syrer, glasplader, skrøbelige genstande, atomreaktorer og specielle miljøer. Under driftsbetingelserne for bundtet bruges de forreste knagter til at rotere mindst 9/4 omdrejninger rundt om spændeskaftdelen af ​​fastgørelsesorganet.

Best ratchet strap tie downs

Best ratchet strap tie downs

Vores service:


Vores værksted

Ofte stillede spørgsmål


Hvis du er interesseret i vores bedste skraldespændebånd, er du velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukter med vores fabrik. Kendt som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi altid til din tjeneste. Og den billige pris og den tilfredsstillende service er til rådighed,
Hot Tags: bedste skraldespændebånd, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engrossalg, køb, billig
Undersøgelse

Du kan også lide