Cam Buckle Strap With Logo

Introduktion til Cam Buckle Rem med logo Vi er en producent i mere end 10 år. Vi tilbyder en række cam spænder, endebeslag og forskellige farvede webbinger. Vi kan gøre cam spændebånd til kundespecifikke krav, såsom forskellige farvede webbings, varierende længder og ...

Produktdetaljer

Introduktion til Cam Buckle Rem med logo

Vi er en producent i mere end 10 år.

Vi tilbyder en række cam spænder, endebeslag og forskellige farvede webbinger. Vi kan gøre kameraets spændebånd til kundespecifikke krav, såsom forskellige farvede webbinger, varierende længder og også udskrivning af kundenavn, logo eller andre printkrav.

Når du bestiller fra vores team, får du mulighed for at vælge dine egne længde-, bredde-, farve- og hardwareindstillinger for at oprette tilpassede cam-spændebåndene til dine unikke behov.

tKnappen til spændebåndet er perfekt til hurtig og sikker lashing af enhver belastning. Perfekt til kajaksejlads, kano, camping, tømmer og meget mere. Hver rem er lavet af polypropylen bånd med en kraftig, tæt væv. Strikkede stropper slutter for at lette strabet i spændet.

676

Specifikation af cam spændebånd med logo

Varenr .: XLTD25206
Beskrivelse: 25mm cam spændebånd
Bredde: 25mm
Længde: enhver længde
Rem Materiale: 100% højstærkt polyestergarn
Cam Buckle: sort e-belægning
Brudstyrke: 350 kg
Logo: kan udskrive og sy logo på stroppen
Farve: sort, rød, gul, blå, hærgrøn, orange


Prodcut detaljer:

670

675

Vores Anvantage

Vi er en fabrikant i mere end 10 år til cam spændebånd.

Vi har vores egen webbing maskine og vores egen fabrik.

Vi ved, at hver person har deres eget unike behov for stropper, derfor har vi så mange tilpasningsmuligheder til rådighed for kunder og deres stropper.

Når du snakker med os, giver vi dig de oplysninger, du har brug for til at træffe de rigtige valg, der passer til dine behov.

Hvis du har krav eller spørgsmål om procut, vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dine krav og prøve det bedste for at hjælpe dig.


Vores fabrik

412203556949784303_副本

Vores service

photobank

Ofte stillede spørgsmål

12345

Hvis du er interesseret i vores cam spændebånd med logo, velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukterne med vores fabrik. Kendt som en af de førende producenter og leverandører i Kina, er vi altid til din tjeneste. Og den billige pris og tilfredsstillende service er til rådighed,
Undersøgelse