Cargo Lashing Ratchet Tie Down Strap 5 Ton 10m

2 tommer skralde designet til at blive brugt med alle standard 50 mm brede bånd. Disse bånd er perfekt til brug i pick-up lastbiler, både og til genstande, der skal bindes ned. Blødt polyester bånd ville ikke ridse køretøjets maling. Hurtig- Lås skralde til at holde lasten på plads. Designet til hverdag ...

Produktdetaljer

2 tommer skralde designet til at blive brugt med alle standard 50 mm brede bånd. Disse binder stropper er gode til brug i pick-up lastbiler, både og til genstande, der skal bindes ned. Blødt polyester bånd vil ikke ridse køretøjets maling. Hurtig- låse skralde til at holde lasten på plads. Designet til daglig brug til daglig brug som at flytte husholdningsapparater, camping og udendørs udstyr. Ideel til scooter til motorcykel motorcykel trehjulet båd Quad ATV pick-up truck eller en lille trailer til at binde gods.

Fordele ved polyester:Mere UV-resistent end nylon eller polypropylen. Strækker meget mindre under belastning end nylon eller polypropylen, så du behøver kun at stramme din belastning en gang. Mere modstandsdygtig over for vand end nylon. Mere slidbestandig end nylon eller polypropylen.

Bemærk:Brug ikke overbelastning! Sæt ikke bånd til, når du bruger! Ikke beregnet til løft! Hold stropper væk fra skarpe genstande, når du bruger!

1 (347)

5000kgs


1 (238)

1 (296)

公司介绍

faq


运输工具


Hvis du er interesseret i vores lastbånd, der er bundet til skralde 5 ton 10 m, er du velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukter med vores fabrik. Vi er altid kendt for at være en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina. Og den billige pris og tilfredsstillende service er tilgængelig,
Hot Tags: last surring skralde fastspændingsrem 5 ton 10m, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, køb, billig
Undersøgelse

Du kan også lide