Cargo Lashing Tie Down Ratchet Strap til biltransport

Funktioner : Lavet af polyestermateriale, langt nok og kraftigt til at binde ting. Perfekt til fastgørelse af kajakker, båd, surfbrætter eller andre genstande på tagbøjlen på din bil eller til at binde genstande ned i trailere. Kraftig, kompakt og kompakt båndrem. Bind stropper med hurtig ...

Produktdetaljer

Funktioner:

Lavet af polyestermateriale, langt nok og kraftigt til at binde ting.

Perfekt til fastgørelse af kajakker, båd, surfbrætter eller andre genstande på tagbøjlen på din bil eller til at binde genstande ned i trailere.

Kraftig, kompakt og kompakt båndrem.

Bind båndstropper med lynlås spænde med hurtig frigivelse af metal.


Ratchet stropper er fastspændingsstropper, der har forskellige anvendelser, der generelt involverer fastholdelse af udstyr eller gods, når det transporteres. De kan bruges til job som at sikre laster på køretøjer eller holde byggematerialer på plads.


Også kendt som bindebånd, lastbånd, surringsbånd eller lastbånd, simpelthen sagt, de er holdbare bånd, der er udstyret med passende hardware til at binde ting sikkert og sikkert.

3 (18)

800


Hvis du er interesseret i vores lastsurring, binder du skralde til biltransport, velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukter med vores fabrik. Vi er altid kendt for at være en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina. Og den billige pris og tilfredsstillende service er tilgængelige,
Hot Tags: last surring binde skralde rem til biltransport, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, køb, billig
Undersøgelse

You Might Also Like