Heavy Duty E Track Ratchet Remme

Når du har brug for at holde gods i din lastbil eller trailer, har du brug for en garanti for, at din last forbliver ét sted og forbliver ubeskadiget. E-sporvognsstropper er industristandardbinding, og du kan stole på dem for at holde din last sikker. Begge ender af disse skraldebånd har E-beslag ...

Produktdetaljer

Når du har brug for at holde gods i din lastbil eller trailer, har du brug for en garanti for, at din last forbliver ét sted og forbliver ubeskadiget. E-sporvognsstropper er industristandardbinding, og du kan stole på dem for at holde din last sikker. Begge ender af disse ratcheting-stropper har E-fittings, der klemmes i slots på E-skinner eller singler.


Ratchet vs Cam Buckle Trailer Load Straps

E-spændebånd er normalt justerbare med enten skralde eller kamspænder. Ratchets er den mere aggressive mulighed, og de giver et strammere greb. Når du strammer og lukker skralden, er båndet låst på plads, og din last er sikker. Ratchet spænder er lavet af slidstærkt stål, der kan modstå alle de slag, som transport kan medføre.

-Test dine E-skinner for at bekræfte, at ingen skruer er løse.

-Tryk på fastgørelses' s E-sporfitting og sæt krogen i E-sporet.

-Sæt stroppen eller rebet rundt om din last, og sæt den anden ende i en anden E-bånd, der er bundet længere ned på E-sporet eller på et andet spor.

-For at justere længden af ​​din rem skal du trække i den øverste lås for at slippe stroppen løs, så tag fat i skraldehåndtaget og sving op og ned for at stramme.

-Når du har brug for at fjerne stroppen, skal du skubbe det fremspringende stykke ned og skubbe det ud.


4400lbs  62g织带

Størrelse2 tommer
Bredde50 mm
LængdeEnhver længde
Ratchet spænde# 45 stål
Remmateriale100% polyestergarn med høj styrke
KrogE sporkroge
Bryde styrke4400 lbs
MOQ1 SÆT
PrøveVelkommen, vi kan give dig prøve for at bekræfte vores kvalitet
Leveringstid20-35 dage efter modtaget afsætningHvis du er interesseret i vores tunge e track skraldebånd, er du velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukter med vores fabrik. Vi er altid kendt for at være en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina. Og den billige pris og tilfredsstillende service er tilgængelige,
Hot Tags: tunge e-spor skralde stropper, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, køb, billig
Undersøgelse

You Might Also Like