Lashing stropper for Cargo Tie Down

Tie-remme (også kaldet skraldebånd, snørebånd eller snørebånd) er fastgørelsesanordninger, der bruges til at holde last eller udstyr under transport. Tie down stropper er hovedsagelig webbing, der er udstyret med slips ned hardware. Denne hardware gør det muligt at binde båndet til at fastgøre det område, der omgiver lasten eller udstyret, løkke over lasten eller udstyret og / eller fastgøre på lasten eller udstyret. Det omfatter normalt også en metode til at spænde remmen, såsom en skralde.

Produktdetaljer

Lashing Straps for Cargo Tie Down


Tie-remme (også kaldet skraldebånd, snørebånd eller snørebånd) er fastgørelsesanordninger, der bruges til at holde last eller udstyr under transport. Tie down stropper er hovedsagelig webbing, der er udstyret med slips ned hardware . Denne hardware gør det muligt at binde båndet til at fastgøre det område, der omgiver lasten eller udstyret, løkke over lasten eller udstyret og / eller fastgøre på lasten eller udstyret. Det omfatter normalt også en metode til at spænde remmen, såsom en skralde .

Lashing Straps for Cargo Tie DownLashing stropper for Cargo Tie Down

Stroppens farve: Rød, Orange, Gul, Grøn, Sort osv.

bredde: 1 tommer / 25 mm

Længde til rådighed: En hvilken som helst længde for slipsen

Brydstyrke : 800kgs

Logo: Tilpasset

Prøve: Ja, vi kan give den gratis prøve til dig for at bekræfte vores quanlity, men fri vil blive opkrævet af dig.

Vores service

Lashing stropper for Cargo Tie Down

Ofte stillede spørgsmål

Lashing stropper for Cargo Tie Down


Hvis du er interesseret i vores lashing stropper for last slips ned, velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukter med vores fabrik. Kendt som en af de førende producenter og leverandører i Kina, er vi altid til din tjeneste. Og den billige pris og tilfredsstillende service er til rådighed,
Undersøgelse