Over Center Tie Down Stropper

Som en af de professionelle producenter i Cargo Suring industrien, startede vi først med den mission at forbedre sikkerheden af lastkontrol. I øjeblikket er vi bredt specialiseret i fremstilling rustfrit stål Over Center spænder og stropper, Tie Down Stropper, Ratchet Spænder og Metal ...

Produktdetaljer

Som en af de professionelle producenter i Cargo Suring industrien, startede vi først med den mission at forbedre sikkerheden af lastkontrol. I øjeblikket er vi bredt specialiseret i fremstilling rustfrit stål Over Center spænder og stropper, Tie Down Stropper, Ratchet spænder og Metal Hooks, osv.


Fordele:


Hurtig frigivelse.


Overcenterspænder giver brugeren mulighed for at tilføje yderligere spænding til remmen ved hjælp af et simpelt låsesystem med minimal slid på selve remmen.


Sikker arbejdsbelastning må ikke overstige 1/3 af den nominelle kapacitet.


Konstrueret af et stykke base og løftestang arm, er gjord viklet gennem samlingen. Når befæstelsen er i åben position, kan brugeren tilføre den overskydende gjord gennem samlingen. Når slæk er fjernet, vil lukning af befæstelsen tilføje spænding til gjorden og holde den på plads.

5 (27)

overcenter


Vores workshop:

6D(LZ4SKEDH)C4S05%%))BJ

Vores forsendelse:

201808081145207816218

Faq:

201808081145441626181

Hvis du er interesseret i vores over center binde stropper, velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukter med vores fabrik. Kendt som en af de førende producenter og leverandører i Kina, er vi altid til din tjeneste. Og den billige pris og tilfredsstillende service er til rådighed,
Hot Tags: over center binde stropper, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, købe, billige
Undersøgelse

Du kan også lide