Overcenter Tie Down Spænderrem

Ved anvendelse af Overcenter Tie Down Buckles-stroppen trækkes den frie ende af det ene bælte oprindeligt gennem spændet og trækkes for at tage op slakken. Den frie ende sidder fast mellem båndets stående ende og en del af spændet, hvilket forhindrer glidning. Derefter drejes skaftets håndtag ...

Produktdetaljer

Ved anvendelse af Overcenter Tie Down Buckles-stroppen trækkes den frie ende af det ene bælte oprindeligt gennem spændet og trækkes for at tage op slakken.


Den frie ende sidder fast mellem båndets stående ende og en del af spændet, hvilket forhindrer glidning.


Derefter roteres spændeskaftet ca. 180 grader, hvilket får den stående del af båndet til at vikles rundt spænden, hvorved remmen sættes i spænding.


Mod slutningen af ​​kastet passerer spændehåndtaget til en overcenterstilling, hvor yderligere spænding i bæltet låser spændet mere sikkert.

5 (38)

overcenter


Vores værksted :

6D(LZ4SKEDH)C4S05%%))BJ


Vores forsendelse :

201808081145207816218


FAQ:

201808081145441626181

Hvis du er interesseret i vores overcenter binde spænderrem, er du velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukter med vores fabrik. Kendt som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi altid til din tjeneste. Og den billige pris og den tilfredsstillende service er til rådighed,
Hot Tags: overcenter binde spænder rem, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, købe, billig
Undersøgelse

You Might Also Like