Surring af polyester skraldespande

Stropper Materiale: 100% polyestergarn Universelt sæt skraldestropper, ideel til: Effektiv og sikker kontrol af genstande under transport uden at beskadige belastningen. Ansøg om fastgørelse af biler, cykler, trailere, motorcykler, biler, campingvogne, kanoer, kajakker, både, sejlads, telte, pakning af ...

Produktdetaljer

Stropper Materiale: 100% polyestergarn

Universal sæt skraldestropper, ideel til: Effektiv og sikker kontrol af genstande under transport uden at beskadige belastningen. Ansøg om fastgørelse af biler, cykler, trailere, motorcykler, biler, campingvogne, kanoer, kajakker, både, sejlads, telte, pakning af gods, hjælp til fiksering af træer osv.

Anvendelse:

Surrestropperne med skraldespær er fastgjort til højre og venstre ende. Derefter trækkes surrestroppen gennem metalspærren og strammes ved hjælp af håndtaget, indtil klemkraften er nået, og betjeningen er afsluttet.

fordel:

Høj effektivitet, ekstremt hurtig og effektiv lastning og losning sparer tid og lindrer tryk. Lastsikring med en spændeanordning (skralde) effektivt og sikkert. Hjælp brugeren med vores surrestropper til at forbedre arbejdseffektiviteten og reducere træthed.

Sikker og pålidelig:

tilbyder de bedste bælter til industriel kvalitet. Ratchet stropperne giver dig sikkerheden til at forankre din last sikkert med dit transportværktøj. Fixes og forstærker genstande under transport, flytning, forsendelse eller opbevaring. Brug stroppen til at låse genstanden ordentligt, hvilket er sikkert og pålideligt; Stroppen er let og let at bruge og beskytter genstanden mod skader.

3

5000kgs

1

Vores værksted:

201812201551248770014

Vores forsendelse:

201808081145207816218

FAQ:

201808081145441626181

Hvis du er interesseret i vores polyester skraldespænding, er du velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukter med vores fabrik. Kendt som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi altid til din tjeneste. Og den billige pris og den tilfredsstillende service er til rådighed,
Hot Tags: surring af polyester skralle, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, købe, billig
Undersøgelse

You Might Also Like