Ratchet stropper Lastbælter

produktbeskrivelse: Bindebåndet bruges til at fikse funktionen under transport, bevægelse, forsendelse eller opbevaring af varer. De er sikre og pålidelige, lette og lette at betjene efter låsning og forhindrer, at genstande løber falder af under transport. Brug egenskaber: 1 ....

Produktdetaljer

Produkt beskrivelse:


Bindestroppen bruges til at fikse funktionen under transport, bevægelse, forsendelse eller opbevaring af varer. De er sikre og pålidelige, lette og lette at betjene efter låsning og forhindrer, at genstande løber falder af under transport.


Brug egenskaber:


1. Tidsbesparende og arbejdsbesparende, dette produkt kan bruges til at få bindeanordningen til at producere en enorm bindingskraft og hurtig losning.


2. Sikkert og holdbart, dette produkt er lavet af specialstål som maskindele kombineret med stærke syre- og alkalibestandige fibermaterialer.


3. Det er let at betjene, strammes på et øjeblik, falder aldrig af, løsnes på et øjeblik, let at betjene, let at genbruge det bundne reb og optager ikke plads.


4. Ingen skade på varerne. Dette produkt er sammensat af flad webbing lavet af fibermateriale. Stresspunkterne er spredte, bløde og vil ikke skade varerne.


Fast funktion under transport, flytning, forsendelse eller opbevaring af varer. De er låst og falder ikke af, sikre og pålidelige, lette og lette at betjene og beskytter genstande mod at falde ned under transport.


8 (3)

2000kgs ratchet strap

Vores hold:

4

Vores brug:

1111

Vores forsendelse:

201808081145207816218

FAQ:

201808081145441626181


Hvis du er interesseret i vores skralleremme lastbælter, er du velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukter med vores fabrik. Kendt som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi altid til din tjeneste. Og den billige pris og den tilfredsstillende service er til rådighed,
Hot Tags: skralle stropper last surringsremme, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engrossalg, køb, billig
Undersøgelse

Du kan også lide