S Hook Keeper Ratchet Strap

1 tommer 800 kg 25 mm skralderemme med holder S krok gummihåndtag

Produktdetaljer

S-krogholderlåser et alsidigt stykke sæt, og de er ideelle til at binde og transportere alle slags ting. De er enkle at bruge, praktiske og utroligt stærke og tilføjer op til den perfekte løsgøringsløsning. Takket være deres overkommelige prispoint er disse lastbånd også en meget omkostningseffektiv transportenhed.


S-krogholderlåsmed vinylovertrukne S-kroge med holder i begge ender. Keeperen vandt' t glip af bindepunktet, mens strammen strammes og giver et sikkert greb, når du transporterer last. Stropper fås i 8 farver og praktisk talt enhver længde. S-kroge er belagt, så de vandt' t ridning eller mar maling eller andre overflader. Båndet bruger 100% polyestergarn med høj holdbarhed.


Polyester webbinger overlegen i forhold til nylon, da det ikke vil strække sig for meget og holder bedre op til sollys og ugunstige vejrforhold. Vores ratchet stropper er af højere kvalitet og holder også længere! De er en omkostningseffektiv løsning til daglig daglig lasttransport.

S hook keeper ratchet strap

S hook keeper ratchet strap

S hook keeper ratchet strap

Produktbrug:

S hook keeper ratchet strap


Vores workshop:

S hook keeper ratchet strap


Vores forsendelse:

S hook keeper ratchet strap

FAQ:

S hook keeper ratchet strap

Hvis du er interesseret i vores s krogholder ratchet stropp, er du velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukter med vores fabrik. Kendt som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi altid til din tjeneste. Og den billige pris og den tilfredsstillende service er til rådighed,
Hot Tags: s krogholder ratchet stropp, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engrossalg, køb, billig
Undersøgelse

Du kan også lide