S Hatch Ratchet rem med gummi

Hvorfor bruger vi mini-skraldespændingsstropper? Vores skraldespændere er meget lettere end konventionelle kraftige skraldespændestropper. Når du tager den med dig, når du rejser ud og lægger den i en taske, vil det ikke påvirke din rejseudtryk, fordi den er lille og let. Alt i alt er den lille, dens arbejdsbelastningsgrænse ...

Produktdetaljer

Hvorfor bruger vi mini-skraldespændingsstropper?

Vores skraldespændere er meget lettere end konventionelle kraftige skraldespændestropper. Når du tager den med dig, når du rejser ud og lægger den i en taske, vil det ikke påvirke din rejseudtryk, fordi den er lille og let.

Selvom det er lille, har dens arbejdsbelastningsgrænse været i stand til at ramme mange applikationers krav, såsom bil, cykel, båd, camping som på, indbinding.


ANVENDELSE AF EN RATCHET STRAP TIE-DOWN MED VINYL S HOOKS

Disse 1" bred, 15' lange ratchet stropper er lavet af holdbar polyester af høj kvalitet.

1" S-kroge i enderne er belagt i vinyl for at undgå at ridse på cyklen. Indsæt en S-krog i et fastgørelsespunkt, og krog den anden over et stålgaffelrør.

Bind aldrig motorcykler ved deres styr, elektriske ledninger eller aluminium eller på anden måde svage stænger.

Når du krops fast i stroppen, skal du dreje dens spændebånd for at reducere den støj, der kan komme fra vinden, der klapper mod en flad linje med høj hastighed.

27

800

Vores brug:

1111


Vores forsendelse:

201808081145207816218

Vores værksted:

201812201551248770014

FAQ:

201808081145441626181

Hvis du er interesseret i vores krogspændebånd med gummi, er du velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukter med vores fabrik. Kendt som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi altid til din tjeneste. Og den billige pris og den tilfredsstillende service er til rådighed,
Hot Tags: s krogspændebånd med gummi, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, købe, billig
Undersøgelse

Du kan også lide