Rustfrit stål Cam stropper med protektor

Rustfrit stål Cam stropper med protector The Cam spænde er i stand til at rumme en 1" webbing bredde. Det er lavet fra klasse 304 rustfrit stål til maksimal korrosionsbestandighed og holdbarhed. Denne ratchet spænde er ideelt til marine og industrielle lette slips-ned og ratchet rem...

Produktdetaljer

Rustfrit stål Cam stropper med protektor

微信图片_20180329103712

Cam lukkebeslaget er i stand til at rumme en 1" webbing bredde. Det er lavet fra klasse 304 rustfrit stål til maksimal korrosionsbestandighed og holdbarhed. Denne ratchet spænde er ideelt til marine og industrielle lette slips-ned og ratchet rem anvendelser.

Rustfrit stål Cam rem lavet med 1 tommer 100% Højkvalitets polyester garn.

Disse Cam spænder bruges til forskellige applikationer som binde og fastholdende gjord og sikring af løse genstande.
Disse produkter er utroligt populære, som de er fremstillet af 304 rustfrit stål giver dem de bedste rustbeskyttelse.

We kan konfigurere enhver slips-ned til de specifikationer, kunden har brug for.

Customtiedowns's polyester surringsanordninger webbing er lavet i USA og er højeste kvalitet webbing. Vores webbing er tykkere end konkurrenterne, du vil se og føle forskel i vores webbing.

lashing strap

Cam spænde slips downs kan bestå af en fast ende, justerbar rem eller bare en endeløs løkke. Da CustomTieDowns.com samler slips-downs, kan vi konfigurere faste slutningen eller justerbar slutningen uafhængigt for enhver vare.


Den faste ende er strop eller vedhæftet fil direkte tilsluttet til cam spænde. Fast ender kan omfatte bare stroppen eller en rem og krog.

Den justerbare strap er den strop, der er indsat i tænderne af cam spænde. Det er bæltet ende at dias frem og tilbage til justering og stramning.

Endeløs sløjfe slips-downs har kun én strop. De har en strop fastgjort til cam-spændet, som er loopes eller svøbt omkring lasten og slutningen er indsat i cam spænde til at danne en løkke.

De vigtigste detaljer for at vælge en cam spænde slips-ned er ordentlig arbejder belastning grænse. Hver CustomTieDowns.com cam spænde slips-ned er mærket med sit arbejde belastning grænse. Lad aldrig din last, der overskrider børsnoterede arbejde belastning slips-ned.


Rustfrit stål Cam stropper med protector specifikation

微信图片_20181220154827微信图片_201803291037121

微信图片_2018032910371211

Vores fabrik

412203556949784303_副本

Vores service

photobank

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

12345

Hvis du er interesseret i vores rustfrit stål cam stropper med protector, velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukter med vores fabrik. Kendt som en af de førende producenter og leverandører i Kina, er vi altid til tjeneste. Og den billige pris og tilfredsstillende service er til rådighed,
Undersøgelse