Rustfrit stål Cam Straps

Cam-stropper i rustfrit stål lavet af let polypropylenbælte er ideelt til udendørs brug i lyset.

Produktdetaljer

Uanset om du har brug for fragtstyring, trailertilpasninger, lastbindere og motorcykelremme, eller bare bånd til slips, har Xiangletool den perfekte løsning til dine Metal Cam Strap behov. Den mest almindelige brug for cam stropper er en rem der bruges til at binde. Cam spændebånd kan betragtes som "tape" i remmen verden, rustfrit stål cam spænder 1 tommer har en rating på 450kgs. Du skal også beregne din sikre arbejdsbyrde for dine spænder og din søm.

Cam-stropper i rustfrit stål lavet af tunge polypropylenbælter er velegnede til udendørs brug. Kraftig polypropylenbælte har fremragende UV-beskyttelse og absorberer ikke vand hurtigt, hvilket giver bedre beskyttelse mod mugg og råd. Imidlertid har polypropylen ikke god slidstyrke, så det anbefales ikke til brug mod grove kanter.

微信图片_2018032910371213

201812201549327194937

FQA:

FAQ

Vores workshop:

工厂

Vores forsendelse:

服务


Hvis du er interesseret i vores rustfrit stål cam stropper, velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukter med vores fabrik. Kendt som en af de førende producenter og leverandører i Kina, er vi altid til din tjeneste. Og den billige pris og tilfredsstillende service er til rådighed,
Undersøgelse