Binde stropper med gummi håndtag

Binde stropper er bygget stærkere t arbejde hårdere-konstrueret af tunge materialer disse paler er designet til at klarer alle billigere mærker. Vi bruger vores egne produkter dagligt og vi ønsker at du skal have den samme tillid. 100% tilfredshed er vores mål. Professionel kvalitet tunge paler designet med en pålidelig gummibelagt håndtag for nem betjening. Disse paler arbejde usædvanligt godt, fordi de er bygget af de bedste materialer, og er udviklet til at fastgøre sikkert og fungerer upåklageligt.

Produktdetaljer


Tie Down Straps with rubber handle

Binde stropper er bygget stærkere t arbejde hårdere-konstrueret af tunge materialer disse paler er designet til at klarer alle billigere mærker. Vi bruger vores egne produkter dagligt og vi ønsker at du skal have den samme tillid. 100% tilfredshed er vores mål.

Professionel kvalitet tunge paler designet med en pålidelig gummibelagt håndtag for nem betjening.

Disse paler arbejde usædvanligt godt, fordi de er bygget af de bedste materialer, og er udviklet til at fastgøre sikkert og fungerer upåklageligt.


Tie Down Straps with rubber handle100% høj styrke polyester af tunge binde stropper

Populære farve af rem:Rød, Orange, gul, grøn, sort osv.

bredde:1 tommer / 25mm

Længde tilgængelig:Enhver længde

Brudstyrke:800kgs

Logo:Tilpasset

Prøve:Ja, vi kan give den gratis prøve til at bekræfte vores quanlity, men freght vil blive opkrævet af dig.

Tie Down Straps with rubber handle

Tie Down Straps with rubber handle

Tie Down Straps with rubber handle


Vores service

Tie Down Straps with rubber handle

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Tie Down Straps with rubber handle


Hvis du er interesseret i vores binde stropper med gummi håndtag, velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukter med vores fabrik. Kendt som en af de førende producenter og leverandører i Kina, er vi altid til tjeneste. Og den billige pris og tilfredsstillende service er til rådighed,
Undersøgelse