Hjulrem opløsning

Hvorfor købe Ratchet rem? Ratchet stroppen er den bedste selvstændige ratchet stropp, der findes i dag. 1. Kvalitetskonstruktion Vores Ratchet er professionelt fremstillet og designet. Forskellige former for polyesterbånd er let at se og er slid og UV-resistente. 2. Tilføjet sikkerhedsfaktor 1-tommer ...

Produktdetaljer

Hvorfor købe Ratchet rem?

Ratchet stroppen er den bedste selvstændige ratchet stropp, der findes i dag.


1. Kvalitetskonstruktion

Vores Ratchet er professionelt fremstillet og designet. Forskellige former for polyesterbånd er let at se og er slid og UV-resistente.


2. Tilføjet sikkerhedsfaktor


1-tommer skralle stropper

1 tommer brede selvstændige stropper er fremragende til fastgørelse af let last og bruges ofte i pick-up-senge, små trailere og lastestativer. Disse 1-tommer stropper fås i forskellige længder.


Hjulnet sikrer dit køretøj ved dækkene, så køretøjets' s affjedring kan gøre, hvad det' er godt til - at absorbere vejens slag.


At sikre dit køretøj ved hjælp af dækkene reducerer risikoen for at løsne under transport og eliminerer det konstante tryk, der er placeret på stødforseglinger, når man forudindlæser konventionelle bindestropper. Vi tilbyder standard og brugerdefinerede hjulnet til en perfekt pasform på ethvert dæk.


Hvert brugerdefinerede net, vi fremstiller, er skræddersyet til dit hjul og dæk. Vi kan arbejde med enhver form for vedhæftning til din trailer, og vi har de laveste muligheder for godkendelse.

44

22

77

66

Vores værksted:

201812201551248770014

Vores forsendelse:

201808081145207816218

FAQ:

201808081145441626181

Hvis du er interesseret i vores hjulremsløsning, er du velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukter med vores fabrik. Kendt som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi altid til din tjeneste. Og den billige pris og den tilfredsstillende service er til rådighed,
Hot Tags: hjulrem løsning, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, købe, billig
Undersøgelse

You Might Also Like