Spilrem med snapkrog

Vores spilrem med lukekrog til snapkrog. Syet løkke til placering af bolte i spil. Stærk 2" bred sort polyesterbånd. Stålkrog har en trækstyrke på 3.300 lb. Det kan være meget besværligt at komme af og på et fartøj, hvis skibet fortsætter med at bevæge sig væk. Og det ville være ...

Produktdetaljer

Vores spilrem med lukekrog til snapkrog. Syet løkke til placering af bolte i spil. Stærk 2" bred sort polyesterbånd. Stålkrog har en trækstyrke på 3.300 lb.


Det kan være meget besværligt at komme af og på et fartøj, hvis skibet fortsætter med at bevæge sig væk. Og det ville være mere upraktisk og udmattende at svømme til skibet, da dette bare kunne spilde meget tid. Således, hvis du især nødvendiggør noget for at forblive solidt tilsluttet kyst, mens du monterer ind i eller ud af det, så er du nødt til at investere i den bedste bådspil.


Grunden til, at det betyder noget at få en pålidelig, funktionel og utrolig holdbar spilrem til fartøjsvogn, er at hvis du ofte arbejder på kajen og har brug for at komme af og på en vandscootere, så er dette et must-have for dig, hvis du gør ikke ønsker at ende med at få en besværlig oplevelse, når du lægger dit fartøj på en trailer.

IMG_2787Vores værksted :

6D(LZ4SKEDH)C4S05%%))BJ


Vores forsendelse :

201808081145207816218


FAQ:

201808081145441626181

Hvis du er interesseret i vores spilrem med snapkrog, er du velkommen til at købe eller engros kvalitetsprodukter med vores fabrik. Vi er altid kendt for at være en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina. Og den billige pris og tilfredsstillende service er tilgængelige,
Hot Tags: spilrem med snapkrog, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, køb, billig
Undersøgelse

Du kan også lide